måndag 6 september 2010

Måndagmorgon...

...och tillbaks till rutinerna igen, nu har vi firat klart för den här gången och det är alltid lika mysigt att få umgås med familjen en intensiv helg. Kram på er alla!

Denna vecka stundar det en hel del resande för min del och gårdagskvällen spenderades i ett splittrat packande från min sida. Än så vek jag ihop fiskebyxor och underställ för att i nästa sekund packa löshår, fan hoppas inte jag har fiskebyxorna med mig till sthlm och löshåret till Borga bara, var rätt trött igår.
Resrutten ser ut som följer, måndag kväll Arlanda och vidare till Falun (inte nästgårds direkt) på tisdagen Falun och på kvällen vidare till Arlanda igen för att spendera onsdagen där med möte, onsdag eftermiddag hem till Umeå för att direkt från flygplatsen åka vidare till Borgafjäll.

Men åååhhh va skönt det ska bli sen....det är totalt avkoppling...balsam för själen...att smyga iväg med sitt spö ner till Korpån, sätta sig efter kanten av det stilla flytande vattnet... maska på, slänga ut och sen bara vänta...tankarna får fritt spelrum och rumlar runt....framför sig har man hela massiva borgafjället som vilar tryggt... alldeles alldeles underbart! Att få detta andrum från all intensivitet som livet består av, det är nog den absolut bästa medicinen för en stressad själ, enkelheten i att leva blir påtaglig och ger en perspektiv till vad som är viktigt. Påminner mig alltid om att man ska jobbar för att kunna leva gott och inte leva för att jobba.

Förlåt Rantamor att jag stal en bild av dig men jag har inga bra själv
och den här speglar verkligen vad jag menar.
Måndagmorgon som sagt.... ses i Borga!

3 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

hahaha...
nu får jag konstiga "bilder" i skallen....
löshår som guppar omkring på Korpån å syrran i fiskeböxan på konferens...
=)

Tack för en trevlig helg uppe på Tomtebo....
ser fram emot en Casino helg i Okt, då laddar vi för party!!!

Ha en bra vecka, å njut av fjällen för mig med!
♥♥KRAM♥♥

Rantamor sa...

Vet att ni kommer därför skyndade vi oss hit för att installera oss.
Å du ska nog vara mera skraj för att Britt kommer i veckan å hon kan sin Korpå...
Nu ha vi fått båten i en jäkla hög Borgasjö vattnet är spegelblankt å d ä kanon varmt....vi stod å kollade att det var mycket vak ute på sjön så d bli nog en runda ikväll.
Vill ju äta fisk imorron....ikväll bli d Em`s fläsfilè om den håller tempen å ä fräch....
Vilket sommarväder vi har....

Njuuuuuuuter. Men du man kan inte knycka foton av rantamor bara sådär....fy på dig....=)

Rantamor sa...

Fläsfilè va ä d ....fläskballe heter d juh.... fläsfilÈ *gapskratt*....