söndag 5 september 2010

Dagen efter...

Så har vi då firat lilla C med pompa och ståt, och som det solskensbarn han är så var det strålande fint väder och så varmt att vi till och med kunde inviga vår nya sittgrupp.
Från att på morgonen ha klippt upp paketen med sax gick han över till mera barnlikt slitande, precis som en födelsedag ska vara. Förmodligen för att djävlas lite med mamman så var många av presenterna misstänkt högt missljudande, -Drop your weapon, med robotröst ringer i mina öron just nu.
 Men men, batterier tar ju också slut....
  
Ante och Em hade skickat paket med mommo och moffa, och den här bilden säger väl allt om hur glad han blev över presenten, har tjatat hela morgonen att han vill bygga ihop Starwars skeppet, synd Ante att ni fick förhinder..
Senare på kvällen när kräftorna avklarats blev det mys kring brasan avnjutande en god Irish coffe, dock är det ingen bra idé att elda i öppen kamin på ett altandäck, men tur nog så har vi en brandman i familjen och vi kunde avhjälpa problemet med en vattenslang. Men va mysigt att sitta ute i mörkret runt en eld med familjen.

Hörs!

2 kommentarer:

Andreas Stormfjäll sa...

Men åååå så typiskt att vi inte kunde vara med.... Men livet är juh så tyvärr.... Det blir inte riktigt som man tänkt ibland.... Vi körde lite tycka synd om oss dag igår, nerbäddad framför tv:n med chips å godis. Idag är en annan dag å vi tar nya tag. Ser ut som Colin blev nöjd med presenterna iaf, försår om inte ni uppskattar ljudet lika mycket ;) hehe... Kram kram, vi ses framöver /Brolla

Rantamor sa...

TACK för en riktigt trevlig helg...västerbottenpajen var suvärent god....och vad gör d att Dahlberg blev tom...finns nya på grön-Ica...
Synses på onsdagkväll...med en ny Dahlberg =) =)

Gonattåkram...