tisdag 31 maj 2011

Sista natten med gänget...

Jaha, så har vi kommit hem igen, en något sliten grupp är vi, med skavsår, svullna fötter, värkande knän och aningens mindre pengar på kontot, men ändå energifyllda av underbara dagar med shopping, sol, skratt och god mat.

Som de effektiva brudar vi är så skulle ju söndagen i Barca utnyttjas maximalt, så för att hinna se så mycket som möjligt av stadens mera kulturella utbud köpte vi busskort på stadens sightseeing bussar där vi kunde se allt det man måste ha sett efter en Barcaresa, samtidigt som vi ivrigt spretade med armar och ben på den taklösa bussen för att fånga upp så mycket UV strålning vi kunde.

 

Skönt att bara luta sig tillbaka med en Frappucino från Starbuck's (varför finns inte det i Umeå?) för att lyssna och dessutom var det en behövlig vila från vår intensiva shoppinglördag.
Som tur var för oss, så passerade bussarna en söndagsöppen galleria nere i hamnen så där blev det såklart ett stopp för både shopping, mat, solning vid vattnet och lite välbehövlig cava.

 
Precis när vi sitter i goda ro och solar så ser vi plötsligt en parad med ridande poliser komma tvärs över hamnen, vi förundrades över detta när det följer ca 8 piketbussar på de ridande poliserna. Sen hör vi pumpande musik och helt plötsligt dyker en buss upp med hela Barca FC's fotbollslag för att paradera och celebrera sin vinst. Kul att hamna mitt upp i detta ståhej, det är ju inte varje dag direkt!
 Sen var det dags att hoppa på bussen igen för att återvända till vår fina lilla lägenhet och börja packa ihop våra saker, vårt flyg avgick tidigt måndagmorgon vilket resulterade i väckning 02:00, tröööött.


  Än är mycket osett i Barcelona och tur är det att jag har en till helg att se fram emot om tre veckor, denna gången med långe mannen och kompisarna. Förmodligen mindre shopping och mera sol och bad... me like a lot!!

Tack bästa tjejerna för en fantastiskt mysig, rolig och givande helg!

//M

1 kommentar:

Annelie Esseus sa...

Wow! Vilken resa! Förstår att haft SKIIIIIITKUL!