söndag 29 maj 2011

Shopping 2.1...from dusk to dawn...



Idag har vi haft shoppingdagen med stort S, efter intagen frukost på terrassen snörde vi på oss skorna och promenerade iväg, vi har väl en 20 minuters promenad in till de stora shoppingstråken men alla byggnader på vägen är väl värda en promenad.
Efter idogt knatande fick vi äntligen full belöning iform av en otroligt välstädad Esprit butik, vilken fantastisk varuvård, herregud shoppingorgasmen var total och vi kom ut med en lycklig tillfredställd min och en röd påse på armen, sådärja, nu börjar det ordna upp sig.

Man blir hungrig av att shoppa så sen blev det tapas och Cava med en ytterst förstående servitör som förstod att shoppande tjejer behöver höja blodsockret så det fick bli en efterrätt också, vi har ju fan promenerat bort varenda kalori.

 Efter intagen lunch så fortsatte shoppingorgien i en nio våningar hög shopping galleria, och jag hade fan ingen aning om att det fanns SÅÅÅ mycke olika sorters skor, ett helt våningsplan, OH MY GOD!

På översta våningen fanns en restaurang med stunning view över Barcelona så där blev det vätske stopp och lite vila för ganska trötta fötter.



Efter detta så hittade vi äntligen efter två dagars gående
 ner påLas Ramblas, promenadstråket med
gatuförsäljare, glassstånd,
 där det slank ner en välförtjänt glass och levande statyer.
Vi hittade en underbar matmarknad med intensiva färger och dofter.  Vi startade vår shoppingdag vid 11:00 och vi avslutade den vid 21 när butikerna formligen slängde ut oss. Efter lite god mat begav vi oss hem på vägar kantade av segerrusiga Barcelonabor då hemma fotbollslaget vunnit big time. Behöver jag säga att vi somnade ovaggat?

//M

3 kommentarer:

Camilla (Rantis) sa...

se där ja....
hittat de bästa bitarna i Barca...härligt!!!
ja, i det shoppingcentret har jag fått skavsår och också suttit å betraktat den underbara utsikten å ätit nått slisk...
Jasså, gick ni hem när festen börja!!??
*S*
trodde ni skulle festa in till småtimmarna...

Rantamor sa...

Men jösses vilken dag...förstår att ni trivs...ialla dessa butiker.
Och hur i all världen kunde du hitta en skobutik ????
Men njut nu för här hemma regnar det och knappt plussgrader.
Hurvigt skulle jag vilja säga.

Fina foton...

Unknown sa...

Fina dagar har ni ser jag. Passa på och njut för här det ett jädrans skitväder med blåst och kyla. /SA