tisdag 30 april 2013

Kroppar röda som räkor...

Äntligen vaknar vi till en dag med sol och trots att huvudet känns lite luddigt efter gårdagens många mojitos så åker kläderna snabbt på för en promenad i den efterlängtade solen.
Efter promenad, intagen frukost och öråd på en solig balkong togs beslutet att det fick bli en dag på stan, med många stopp på soliga uteserveringar.
Så blev det och kvällen avslutades på restaurangen "nou Manolin" ett tapasmecka som jag rekommenderar alla som åker till Alicante att besöka. Placerad vid bardisken med alla fantastiska råvaror framför sig och med personal som lyhört förklarade och föreslog tapas som var helt gudomliga fick vi en upplevelse som inte går att förklara i efterhand.
Cavan var bland det godaste jag druckit och landar i klass med gula änkan, jag åt lammracks som var så gastronomiskt goda och de stora dagsfärska mörkröda räkorna som serverades skulle kunna få mig att bli religiös.
Nöjda efter en dag med sol som färgat våra vintergråa kroppar ilsket röda och med magar och sinnen fulla av matupplevelser tog vi nöjt bussen tillbaka till vår lägenhet för en tidig kväll.
Idag är det sista dagen på vår resa och vi får se hur den spenderas, oavsett vad vi gör blir det ännu en underbar dag ihop med underbara människor...

//M












1 kommentar:

Rantamor sa...

Och kabberaset fortsätter...

=) =) =)

Grattis till solen och all trevlig mat.