onsdag 1 maj 2013

El Grand finale mes amigos...

Sista dagen i Alicante började bra med sol och daglig morgonpromenad utmed ett inbjudande turkosblått hav där fiskare ordnade med lunchfisken alltmedan staden vaknar till liv.
Efter intagen fransk omelett, då det uppenbarligen är definitivt omöjligt att koka ätbara ägg i alicante, var det så dags att ta bussen in mot centrum för sista chansen shoppingen.
Måste deklarera att vi numera är erkänt bra på detta och mängden påsar med många kända modekedjors loggor som dinglar på armen vittnar om detta.

Efter att i fyra dagar suktat efter den perfekta glassen var det en total omöjlighet att försöka ignorera de andra tjejernas beslutsamma steg mot glassbaren och nöjdare brudar med glass i handen får man leta efter. Tack å lov är ingen omöjlig och raskt såg vi till att hitta ett soligt hörn på en uteservering för att vila trötta fötter och bättra på vätskebalansen med en svalkande god sangria.

Väl hemma i lägenheten gjordes ett imbecillt försök till operation bartömning och vi sammanfattar vår resa med ett "vi kom, vi drack men lämnade inga spår"...

Just nu i skrivande stund befinner vi oss ombord på flyget hem till Umeå och till våra familjer, och jag tror att dessa fem härliga, avslappnade och energigivande dagar gör oss alla till bättre mödrar, fruar och flickvänner, vi är värda denna resa och bli inte förvånade om vi åker nästa år igen...

//M























1 kommentar:

Rantamor sa...

Låter som en härlig resa...
och välkommen hem till våren i Sverige...