söndag 12 juni 2011

Lilla Familjen goes camping...

Tropisk värme i Umeå, ja den var efterlängtad efter en vår kantad av kyla och vind, så efter slutförd arbetsvecka packades cava och jordgubbar i kylväskan och lite andra nödvändiga tillbehör för en övernattning på Bredskär, en liten mysig ö utanför Obbola bara ett tvärkast från land.


Vi hade en underbar kväll i goda vänners lag, lite som i Norrlands guld reklamen, "Man får vara sig själv för en liten stund", så tack goa familjen Häggström för god mat, upplyftande roligt umgänge och lite ryggbrytande uppehälle i tältet!

Undrar om det var horisonten eller fotografen
var "sné"?
Dagen därefter vaknade vi till fågelkvitter i ett kvavt och stekhett tält. Börjar vi bli för gammal för den här sortens upptåg, vad det stora samtalsämnet bland oss ledbrutna vuxna när en unge efter den andra snubblar ut ur tälten utsövda och med håret på ända.

Nåväl efter nybryggt kaffe över öppen eld och grillat pinnbröd började lederna mjukas upp och sanden lämna ögonen och dagen blev helt underbar med bad, boccia, pressande glamourmorsa, fisketur, bullens pilsnerkorv, sand mellan tårna och nyladdade batterier. (jag sa inte utsövda...bara laddade med solenergi!)

Dom stora kompisarna...


Livet är gott att leva ibland...
...och dom små!

//M

2 kommentarer:

Rantamor sa...

Härligt härligt....med glada barn och bubblande föräldrar...

Unknown sa...

Hejsan! Det var ett tag sedan. Blir hur jädrans avis som helst på eran värme!!!! Här går inte ens att ha balkongdörren på glänt... Brrr...
Ha det fortsatt gott! /SA