lördag 13 juli 2013

Örfilar, slödag och badpojke...

Idag har vi haft en slö dag vid poolen, det är så roligt att se lillongens utveckling i vattnet under dessa två veckor, från osäker armpuffpojke till tuff kanthoppar kille som simmar bröstsim och ryggsim och står på händerna i poolen!



                                                            
                                                        




Imorgon har vi vår allra sista dag och det känns helt ok, Kos känns inte riktigt som My cup of Tea, gillar inte detta turistiska myller och fulla grabbgäng i poolen, fan idag var det nära jag örfilade upp ett gäng idioter som rusiga slängde sig i på eftermiddagen, brottades, våldskastade bollar hejvillt utan hänsyn till de småkids som i lugnan ro guppade omkring.
Dom tömde poolen på folk ganska effektfullt och jag kunde inte ens sitta kvar och titta hur de dök på ett djup av 0.85 meters djup och kom upp med blödande näsor...det gör liksom ont i hela kroppen  mig...varför i hela helvete bryr jag mig???

Nåväl ikväll blir det bartömning och c har pratat om party hela dagen, ja vilken fest det blir, tror vi har en halv sprite, en halv flaska vin och lite vatten i kylen så ska vi ha bartömning måste vi nog fylla upp kylen först!!😄

//M

2 kommentarer:

Rantamor sa...

Välkommen hem nu innan ni blir alldeles för bruna och odrägliga...
kom inte å jämför med oss bara, för då slänger vi er i Borgasjöns kalla vatten...
Ikväll väntar vi på lilla Familjen Stormfjäll med en Beer can chicken på grillen....

Mums, förstår att du är stolt över dina killar....

Kram, kram...

Rantamor sa...

Mums var ju inte över dina killar utan över kycklingen...
hahahaha...